IMG_2453.jpg

Vårt mål är att ge dig en genuin naturupplevelse. Vi har utforskat nästan hela norra Skandinavien och vill visa dig våra favoritplatser i detta vidsträckta område. Vi guidar bland annat vandring längs Kungsleden och toppturer i fjällen runt Riksgränsen och Narvik. Och vill du lära dig att klättra eller utveckla din teknik så hjälper vi dig gärna.

 

Alla våra turer och kurser är baserade på aktiviteter vi själva utövar på vår fritid.

 

Du är 100% garanterad* att ha lika kul som vi!

Kiruna Guidebyrå Guide John Nilsson

John Nilsson, medgrundare, guide

och SVELAV-instruktör

John har sedan 2012 rört sig runt i Kirunafjällen med Abisko som bas. Han gillar svart kaffe med ostmackor, att gå i långa uppförsbackar och grymningsljuset (gryning + skymning = grymning) under december och januari när inte solen når över horisonten.

 

John är utöver SVELAV-instruktör även klätterinstruktör, jobbar för fjällräddningen, gör lavinprognoser för Kebnekaiseområdet och har tidigare jobbat i skidpatrull.

Kiruna Guidebyrå Guide Robin Andersson

Robin Andersson, medgrundare och guide

Robin är född och uppvuxen i Kiruna. Här har han också har bott hela livet förutom några skidsäsonger i Alperna och Kanada.

 

Han har spenderat ett par tusen dagar i skidpjäxor och älskar att vara utomhus lika mycket som han älskar att komma hem till en varm bastu.

 

Robin guidar toppturer, vandring och grotturer hos oss.

PARTNERS

Kiruna Guidebyrå Logo

DOKUMENT

Höjdmeter
  • Instagram
  • Facebook
Mammut